SHELTER

At lave en shelter er nemt, hvis man har træet og værktøjet. Hvis du vil lave en shelter, kan du kikke på denne side. 
Du skal ikke tænke så meget på pengene. Du kan også få tips til nogle andre udendørs ting. 
Shelteren skal være bygget solidt. Skelettet på vores shelter er bygget af rafter. Vi har bygget gulvet og taget af brædder.

 
 
Shelteren skal bygges et sted hvor der er god plads og hvis det skal være hyggeligt, skal den nok bygges med åbningen mod et bål.

Her kan du se skelettet af shelteren. Som du kan se er der ved at blive lagt gulv på. Taget hælder og giver god læ. Skelettet er bygget af rafter, som man kan skaffe ved det lokale skovbrug. 


 
 

Gulvet skal bygges af brædder, som skal hamres på med søm. Taget skal laves på samme måde, man lægger brædderne hen over det skrå tag-skelet. Væggene skal også laves på samme måde, man hamrer nogle brædder på, der passer i størrelse og længde. 

 
 

 

 

Når du er færdig, kan du sove i den, opbevare brænde, knive, og så videre. Du kan glemme teltet et par dage og sove i shelteren istedet for. 

 
 
dødekasse
 

hule

Her er et par ekstra ting. En dødekasse, som du kan se på billedet til venstre, er lavet af voliere net der er sat på fire små pinde og et låg, så den nemt kan flyttes. 

Hulen i træet er meget simpel at lave. Først skal du lave en platfom og så sætter du vægge på platformen og til sidst skal der tag på.

Hvis du har spørgsmål til denne hjemmeside, så skriv en email eller to til jakob
 
 

Jakob er 11 år gammel og har lavet denne side, der handler om hvordan man bygger en shelter.
I foråret 2003 lavede han selv en shelter sammen med sin far.

  Antal besøgende siden 19. maj 2003 :