Om aigis.dk

Posted on by

Præsentation af bagmanden og ideen til aigis.dk.

Om Aigis

Aigis er navnet på det sværd, der tilhørte Zeus, lynsvingeren og den højeste af alle Olympens guder. Aigis bidrog til at Zeus udstrålede styrke, kraft, mod og magt. Aigis var et redskab for den store himmelgud. www.aigis.dk er også et redskab – et redskab for dig som vil have mere viden vhja. Internettet. www.aigis.dk formidler bla. viden om informationsteknologi og astronomi. Desuden er der adgang til et omfattende index over links samt to søgemaskiner (Google og Teoma).

“Informationsteknologi – introduktion og guide” er kursusmateriale der bla. anvendes til aftenskoleundervisning. Det oprindelige kursusmateriale er gennemredigeret, lagt ud på nettet og forhåbentlig er der mange, som får gavn af denne introduktion og guide. Målgruppen er begyndere, der gerne vil vide noget mere om, hvordan computeren anvendes og hvordan den fungerer.

Den skarpsindige gæst vil hurtigt opdage at bogstavet x bliver brugt flittigt. “Det er sådan et smukt bogstav,” forklarer den gamle webmaster, ” alle -ks- forekomster er erstattet med et x!”. Så får du dårlig nattesøvn pgra. ordene væxt, voxen, strax og sax, så er du havnet på det forkerte website.

Kontakt:
www.aigis.dk
att : Klaus A. Eriksen
Magtenbøllevej 78
5492 Vissenbjerg
tlf. 2086 5492
Mail: ke@aigis.dk

55 22 30 N, 10 10 14 E

C.V. Klaus Ankerstjerne Eriksen