Shelter

Posted on by
På denne side har Jakob på 11 år lavet en hjemmeside om, hvordan man bygger en shelter. I foråret 2003 lavede han en shelter sammen med sin far.
At lave en shelter er nemt, hvis man har træet og værktøjet. Hvis du vil lave en shelter, kan du kikke på denne side.  Du skal ikke tænke så meget på pengene. Du kan også få tips til nogle andre udendørs ting. Shelteren skal være bygget solidt. Skelettet på vores shelter er bygget af rafter. Vi har bygget gulvet og taget af brædder.

 shelter10
Shelteren skal bygges et sted hvor der er god plads og hvis det skal være hyggeligt, skal den nok bygges med åbningen mod et bål.Her kan du se skelettet af shelteren. Som du kan se er der ved at blive lagt gulv på. Taget hælder og giver god læ. Skelettet er bygget af rafter, som man kan skaffe ved det lokale skovbrug.
Gulvet skal bygges af brædder, som skal hamres på med søm. Taget skal laves på samme måde, man lægger brædderne hen over det skrå tag-skelet. Væggene skal også laves på samme måde, man hamrer nogle brædder på, der passer i størrelse og længde.  shelter12
shelter1 Når du er færdig, kan du sove i den, opbevare brænde, knive, og så videre. Du kan glemme teltet et par dage og sove i shelteren i stedet for.
Her er et par ekstra ting. En dødekasse, som du kan se på billedet til venstre, er lavet af voliere net der er sat på fire små pinde og et låg, så den nemt kan flyttes. Hulen i træet er meget simpel at lave. Først skal du lave en platform og så sætter du vægge på platformen og til sidst skal der tag på.  doedeks1

Hvis du har spørgsmål til denne hjemmeside, så skriv en email eller to til jakob